De computer gids is een eenmanszaak in Epe, opgestart in 2019, met het doel om consumenten zo snel mogelijk hulp te kunnen bieden tegen scherpe prijzen.

 

De oprichter, Emil Verveer, is al vanaf jongs af aan bezig met computers. Dit kwam doordat hij dol was op gamen, maar niet genoeg geld had om een al samengesteld systeem te kopen.

Hij begon met sparen voor zijn eerste eigen PC toen hij negen was. Met hulp van familie, klussen en zakgeld kon hij zo'n twee jaar later zijn droom verwerkelijken. In de tussentijd hield hij zich bezig met het verdiepen in de verschillende onderdelen die hij nodig had, om zo soepel en voordelig mogelijk, te kunnen spelen. 

Aangezien de spellen in de loop der tijd steeds meer computerkracht vereiste, was het noodzakelijk om zijn computerkennis op peil te houden. 

Daarom las en bekeek hij veel computergerelateerde blogs en video's. Ondertussen werd hij natuurlijk steeds ouder, en mensen begonnen door te krijgen dat hij veel verstand had op het gebied van IT. Op zijn 14e bouwde hij de eerste PC voor iemand anders. Vanaf dat moment kwamen er steeds meer mensen naar hem toe, wanneer ze hulp nodig hadden op IT gebied.

Dit zorgde ervoor dat hij op zijn 16e, al veel computers had gebouwd. Hij wilde hier meer mee gaan doen, maar vond naast zijn opleiding en sport, hier niet genoeg tijd voor.

Toen hij in 2019 geslaagd was voor zijn opleiding, besloot hij te beginnen aan zijn eerste bedrijf: De computer gids.

 

 

Maatwerk PCs